Numera arbetslös

Efter nästan en månads uppehåll, med lite semester i bland annat New York, så är jag tillbaka på bloggen igen. Under uppehållet har jag tagit ett beslut, ett beslut rörande något som jag funderat på ett tag utan att ta steget fullt ut.

Förrän nu.

Att vara sin egen har både fördelar och nackdelar. Det är ett välkänt faktum. För mig har det inneburit mycket roligheter, men samtidigt också en hel del hårt jobb för liten (eller ingen) lön. Även om det på det stora hela gett mer än det tagit, så har det varit tufft att få ihop det.

Därför erbjuder jag mig härmed till arbetsmarknaden.

Mina spontanansökningar kommer nog att börja droppa in i en mailbox nära dig redan på måndag. Eftersom jag inte har några just nu pågående uppdrag för kunder, och troligtvis heller inte kommer att ta några, så är jag alltså från och med nu att beteckna som arbetslös. Så önska mig gärna lycka till!

Ps. Ursäkta om jag lät som LeBron James i detta inlägg. Det var mest ett sätt för mig att oåterkalleligt klubba igenom mitt beslut. Ska inte kalla till fler ”presskonferenser”, promise! Ds.