MW-Tips: 2010-09-10

Entreprenörskap – jaha, varför då?
Ted Valentin med några kloka tankar kring begreppet.

The Times circulation falls to 16 year low below 500,000
Införandet av betalväggen online fick alltså inte en positiv effekt på pappersförsäljningen, vilket The Times hade hoppats på. Man får dock ha i åtanke att även konkurrenterna gjorde dåliga resultat under perioden.

”Facebook-användare är narcissister”
Nu även vetenskapligt ”bevisat”. Notera situationstecknen.

Angående kommunikation
Kul inlägg av Nina Åkestam! Jag känner igen mig en del, föredrar också textkommunikation. Rent känslomässigt har jag inget emot telefonen, men jag känner att jag behärskar text bättre. Det känns mer strukturerat och praktiskt.

Ingen ny säsong av Draknästet i SVT
Lite synd, det var bitvis ett riktigt underhållande program.