MW-Tips: 2011-03-07

5 types of PR agencies to avoid
Ganska självklara punkter. Men kul igenkänningsfaktor, samt bra med en liten påminnelse ibland också.

My Blogging Dilemma
Mycket bra inlägg från Jerry som uppmuntrar till att tänka till lite kring hur man själv förhåller sig till sitt bloggande. Jag känner väl igen problematiken kring de fyra kategorier han nämner, och främst då den sista. Att vara personlig, är precis som Jerry säger, inget val. Mitt problem är emellertid ofta hur personlig jag ska vara. Ibland känner jag att jag borde pressa mig själv att sätta mer personlig prägel på det jag skriver. Samtidigt så får det ju inte bli konstlat – för då blir det ju ändå inte personligt. En svår balansgång, helt enkelt.

What Not To Post On Twitter: 11 Things Your Tweeps Don’t Need To Know
Guide från Huffington Post, som i sin tur fått tipsen från PrivacyRights.org. Bra att utgå ifrån kanske, om man tycker att detta är lite knepigt. Själv tycker jag dock några av tipsen är lite överdrivna, men bättre att ta det säkra före det osäkra när man ska ge rekommendationer till andra förstås.

Facebook, Skype in rumored talks
Skulle kunna bli intressant, om det stämmer.

How To Use Social Media To Market A Large Event
Visserligen en ett år gammal post. Men då jag vet om att många som kikar in här jobbar med evenemang av olika slag så vill jag tipsa om den ändå. Inkluderar en presentation med några utvalda case på slutet.