Kreativ promotion av ny novell

Eftersom video ligger lite i tiden så tänkte jag kicka igång ett nytt återkommande inslag i bloggen – MW-TV. Innehållet kommer säkert inte alltid vara av högsta kvalitet, men förhoppningsvis kanske jag kan chocka med lite bra grejer ibland.

Först ut är en liten presentation av Patrik Edvardssons nya novell ”Travel Pussy G500 Straight Force Pro Extreme”. Kreativt skapande handlar ju idag till stor del om entreprenörskap, och förmåga att promota sig själv på sätt som gör att man sticker ut ur mängden. Därför bjöd Patrik ut egenutprintade kopior av novellen till försäljning under dagens loppis i Hornstull, till det ringa priset av 20 kronor. Två förväntansfulla besökare köpte faktiskt novellen, och ett par storhandlare fick dessutom varsitt ex på köpet som bonus.

Vill du ha en digital kopia av Patriks novell? Dra iväg ett mejl till edvardsson.patrik@hotmail.com!