Stor dag för Facebook – men en större för Spotify

Facebook lanserade mycket nytt på f8-konferensen igår kväll. ”Timeline” pushades hårt, och prisades genast på Twitter. Men det största ur ett svenskt perspektiv var självklart när Daniel Ek, som en av kvällens huvudpersoner, gjorde Mark Zuckerberg sällskap på scenen i San Francisco.

Det hade ryktats om ett samarbete på förhand. Min kusin, som jobbar på Spotify, deklarerade i onsdags sig ”väldigt upptagen” under torsdagen. Och att Daniel Ek skulle närvara var också känt sedan tidigare. Men trots detta så var det inte förrän jag såg det hela live som det verkligen gick upp för mig vilken stor grej detta faktiskt är. Twitter-användaren Jesper Snive var en av dem som fångade det hela bäst.

Vill ni ha en sammanfattning av allt från f8-konferensen så finns det en på The Next Web.