MW-Tips: 2010-04-27

Robyn – Dancing On My Own – available to download from 13th June
Solen skiner över Hornstull, där Robyn själv ibland brukar hålla till med sin klubb på Strand, och jag har precis utsett min kandidat till årets sommarhit. Tipstack till @JanGradvall.

Spotify – the next generation
Spotify har uppdaterat en del. Integrationen med Facebook är väl den största förändringen. Kommer nog bli bra detta! Tipstack till Emanuel Karlsten.

www.sellyourmother.se
Vad är det här för skit? Man ska väl uppskatta sin mamma, och det här är inte det minsta roligt. Jag blir faktiskt upprörd på riktigt, lovar härmed att inte köpa en droppe Sprite på hela året. Kanske kan godta Coca Cola, vi får se… Hursomhelst, det är ganska så genomskinligt hur de har tänkt. ”Vi kommer på en rolig webbgrej, annonserar lite här och var (har sett annonser i T-banan) och får folk att bli nyfikna, vi är sååå smarta.” Ett tämligen trött försök att ”go viral”, tycker jag. Tipstack till @thisislyrical.

Sweden NOT Switzerland
Det här tycker jag däremot är roligt, och det är inte enbart för att det är min kompis Anders Palm som ligger bakom det hela. Alla som bott eller vistats utanför Europa en längre tid känner igen det här fenomenet. Min personliga uppfattning är att det är mest förekommande i USA, men kan givetvis missta mig där.