MW-Tips: 2010-06-15

Welcome to thetimes.co.uk
Från och med imorn är det alltså bara betalsajten som gäller. Ska bli mycket intressant att följa detta – och jag är ganska så övertygad om att det kommer sluta i en ekonomisk katastrof.

Social Media Optimization
Kanonbra inlägg från Judith Wolst. Som Brian Solis säger – ”SMO is the new SEO”. Alla ni som är skeptiska till det här med sociala medier – läs och lär. Nu tror jag i och för sig inte att speciellt många sociala medier-skeptiker hänger på min blogg, men nån kan ju alltid ha hamnat här av misstag.

Category:Wedding of Victoria, Crown Princess of Sweden, and Daniel Westling
Personligen så är jag helt ointresserad av Det kungliga bröllopet. Men, precis som tipsaren @jocke säger, så är detta givetvis bra.

Djävulens advokat, mi seh
I mina senaste länktips nämnde jag att Dancehall-stjärnan Beenie Mans konsert ställts in till följd av Facebook-protester. Hasan Ramic, DJ och reggae-expert, resonerar sakligt såväl för som emot detta i sin blogg.

Skönhetsvagn sätts in i tunnelbanan
Kalla mig tråkig, men jag tycker bara sånt här är trist och förutsägbart. ”Snygga tjejer” – hur nyskapande är det liksom?