MW-Tips: 2011-02-14

Reinfeldt dömer ut hyresrätter
Knappast Reinfeldts bästa medieframträdande. (Är Schlingmann på semester?) Detta mobiliserar ju inte bara de naturliga politiska motståndarna, utan även såväl Hyresgästföreningen som Fastighetsägarna. Säkerligen många andra kritiker också. När statsministern sedan i en artikel i DI backar något, så svarar han på frågan om hur hyresmarknaden ska fungera bättre: ”Det vet inte jag, det är det man får föra diskussioner om.” Hepp.

Så gör Halens säljsuccé på Facebook
Med den träffsäkerhet som Facebook kan erbjuda sina annonsörer så är det enligt mig näst intill en gåta att inte fler företag flyttar över mer av sin annonsbudget dit. Att jämföra med en pappersannons av nåt slag är ju som att jämföra en gammal skrivmaskin med en Macbook Air. Känns dock som att Facebook-annonsering är på väg att bli lite mer accepterad, och därmed är på frammarsch.

Ingen reklam tack!
Håller med Tor Löwkrantz här, och gillar hur han kopplar jämförelsen på slutet till dagens datum. Förhoppningsvis leder det dagliga informationsöverflödet på sikt att metoden att tjata sig till uppmärksamhet dör ut. Men tills dess får vi ju tyvärr stå ut med reklamblad och efterhängsna tele-säljare på stan.

Introducing Mashable Follow, Our New Social Layer
En nyhet som börjar bli lite gammal, men ändå så intressant att jag vill ta med den. Rekommenderar verkligen filmen.

www.mapyourvalentine.com
Så var det ju det här med dagens datum igen då. Google gör det här riktigt bra!