MW-Tips: 2011-07-01

Zynga Files for $1 Billion IPO
Wall Street Journal rapporterar att Zynga kan komma att värderas till 20 miljarder dollar. Det är ju helt sjuka summor.

$100 Million ATM Receipt Found In Hamptons, Said To Belong To David Tepper
Varför ser inte mina bankomatkvitton ut såhär?

‘Digital-First’ Guardian Ends International Printing
The Guardian, en av mina favorittidningar, lägger ner den internationella printdelen som ett första steg i sin nya ”Digital-First”-strategi. Ska bli intressant att följa utvecklingen.

Google+ could make Twitter the next Myspace
Intressant, har hittills inte sett någon annan göra den här kopplingen. Eftersom jag inte hunnit kolla in Google+ själv än, så får jag ju förlita mig till innehållet i olika artiklar. Men baserat på det jag läst så ligger det ju en hel del i vad den här artikeln säger. Kanske är det främst Twitter som ska oroa sig? Tipstack @danielchow77

The One Google Plus Feature Facebook Should Fear
Spot on! Många verkar vara snabba med att döma ut Google +, men tänk på hur mycket av vår internettid Google äger. Det fungerar precis som inom ekonomin här – desto mer pengar du har desto lättare att få dem att växa. När vi är på Googles mark kommer vi hela tiden få notifications om vad som händer i vår sociala sfär. Tids nog kommer det att sätta sig. Tipstack @JohanHedberg.