MW-Tips: 2011-09-23

Carlsberg stunts with bikers in cinema
Dagens bästa, helt klart. Carlsberg håller på att positionera sig utifrån sin nya slogan ”That Calls for a Carlsberg”, och detta passar ju in helt fantastiskt bra. Även om jag egentligen fortfarande tycker den gamla ”Probably the Best Beer in the World” är bättre.

Sharing it all
The Economist om Facebooks senaste uppdateringar.

Watch Out For Lightsabers In Tokyo’s Subway Cars
Ännu en kul kampanj, om än inte riktigt lika bra som Carlsbergs. Men hur kan man inte gilla lasersvärd liksom?

Wordfeud-skaparen tjänar 75.000 – om dagen
Det går bra nu.

Infographic: Who Are Facebook’s Biggest Haters?
Att de flesta till en början är skeptiska till Facebooks förändringar är inget nytt. Men lite kul att få se lite siffror utspridda på olika demografiska variabler. Enligt denna undersökning gillar exempelvis noll procent inom militären förändringar. Lite roligt!