MW-Tips: 2011-09-25

Facebook Says It Now Has 350 Million Mobile Users, Up 100 Million From March
Inponerande utveckling. Även noterbart att Facebook nu uppger sig ha passerat 800 miljoner användare, totalt sett.

Vem bryr sig om atombomben, miljön eller terrorn när det är varmt och taxametern tickar?
Älskar det här inlägget. Det märks så väl att Jerry inte bara har stora kunskaper inom sitt område, han är också riktigt grym på att skriva. Därför rekommenderar jag alla att läsa hans nya blogg – inte bara PR- och mediefolk. Dessutom gör hans svenska blänkare en efterlängtad comeback!

Nu är det titelhysteri
Rolig och intressant artikel i Resumé. Det är sånt här som branschpressen borde fokusera på, istället för att göra rewrites från internationell media som alla ändå redan har läst. Angående titlarna så är jag lite old school och försöker fortfarande kalla mig ”kommunikatör”. Eller ”digital kommunikatör”, om jag ska specificera vad jag är bäst på.

Facebook Users Respond To The Changes… In Comic Pictures!
Finns ett par guldkorn här!

51 skäl att hata Stockholm
Haha! Måste dock poängtera att jag enbart länkar för att det var en underhållande artikel och ett kul journalistiskt grepp av DN. Stockholm är fantastiskt. Punkt.