MW-Tips: 2011-10-27

Pr-succé för Familjeliv.se
Detta måste ju klassas som ett helt otroligt och osannolikt bra genomslag. Hur ofta får man en kommentar från statsministern liksom? Gällande en undersökning om hemmafruar dessutom. Hatten av för Agency!

Därför väntar Metro med nätet
Det verkar som att man aldrig kan säga detta för många gånger – det funkar inte att flytta en affärsmodell för papper rakt av till nätet. Newsflash för Metro: när andra tidningssajter börjar ta betalt så kommer det inte handla om den typen av nyheter som ni levererar. Dessa kommer att vara fortsatt gratis, och ni kommer stå där med byxorna nere.

8-foot-tall Lego Man washes up on Florida beach, held in custody
Ok, vem gjorde PR-stuntet? Och för vad? Vi vill veta.

”Största investeringen sedan järnverket”
Nu är det helt klart att Facebook bygger serverhallar i Luleå. Sveriges Radio rapporterar.

Military Dad Reads Virtual Bedtime Story To 2-Year-Old Daughter (video)
Naaaaaaw!