Ny vår, nya utmaningar

Som man så ofta gör i livet – och i yrkeslivet – så går jag vidare igen under våren. Efter tio trevliga månader på KTH så kommer jag om några veckor att börja en ny anställning på Almega. Jag kommer där att efterträda Karin Bäcklund som digital expert, med stort fokus på sociala medier förstås. Det ska bli väldigt kul att få jobba med opinionsbildning, och det känns som att rollen kommer att passa mig perfekt.

Detta innebär också att jag kommer att åka till Almedalen i sommar, så hojta gärna om du ska dit. Med en kommentar här eller på Twitter, eller nåt.

Vidare så har kanske trogna läsare av den här bloggen noterat att det har blivit lite tunt med inlägg på sistone. Det är dels för att jag numera även skriver för Ajour, men också för att jag har avvecklat mitt tidigare länktipsande. Det känns lite som att den typen av kommentarer har spelat ut sin roll i bloggformat, och istället flyttat till Facebook och andra plattformar.

Jag kommer emellertid självklart att fortsätta att blogga här, även om det alltså kan gå lite tid mellan inläggen i fortsättningen.